Ova web stranica koristi kolačiće.

Korišćenjem našeg sajta slažete se sa politikom privatnosti i poslovanja.

U redu
UMETNOST PRODAJE I KUPOVINE

Savski venac

Milana Tepića

Ekskluzivan stambeni kompleks u najlepšem delu Dedinja

Cena na upit

ZAŠTO NOVOGRADNJA?

Novogradnja je postala primarna opcija za veliki broj kupaca a tržište je odgovorilo sa rekordnim brojem kvadrata koji se trenutno nalaze u izgradnji. Želimo da vam pomognemo da napravite pravi izbor.

ZAŠTO ART NEKRETNINE?

Art nekretnine d.o.o. osnovane su u Beogradu 2014.godine. Danas smo jedni od lidera na tržištu posrednika u prometu i zakupu nepokretnosti u Republici Srbiji. Naš tim je posvećen pružanju usluga u procesu kupovine, prodaje i zakupa nepokretnosti a uz licencirane agente čine ga stručnjaci iz oblasti prava i marketinga. Naša misija je uvođenje svetskih standarda na domaće tržište nepokretnosti uz konstantne inovacije i posvećenost klijentima.

Od 218,7m2

Garaža

Recepcija

Bazen & Spa

Jun 2022.

ART nekretnine

Ekskluzivan stambeni objekat

Dobrodošli u Milana Tepića

Ekskluzivan stamebni objekat u Milana Tepića nalazi se u najlepšem delu Dedinja. Odlikuje ga visok kvalitet gradnje i ugradni materijali vodećih svetskih brendova u kombinaciji sa maksimalnom iskorišćenošću prostora. Garanciju za vašu bezbednost osim videonadzora, pruža fizičko obezbeđenje. Još nešto što ovaj stambeni prostor čini drugačijiim jeste prelep bazen i spa centar kojima mogu pristupiti isključivo stanari zgrade. Projekat u Milana Tepića je zaista jedinstvena gradnja na vrhunskoj lokaciji. Nemojte propustiti šansu da i Vaš dom bude pod ovim krovom. Ulica Milana Tepića se nalazi na pešačkoj udaljenosti od Ulice Neznanog junaka, Ljutice Bogdana u kojima se mogu naći pošta, banka, supermarketi, škole, teretana, kafići i restorani.

Dovoljno prostora za sve

Tehnička prostorija - ostava

Luksuzni podovi

Višeslojni hrastov parket

Prvoklasne sanitarije

Sanitarije renomiranih svetskih proizvođača

Bezbedan život

Obezbeđenje 24/7

Topao dom

Podno grejanje za maksimalnu udobnost

Najbolja stolarija

Vrhunska stolarija drvo - aluminijum

Kako će izgledati vaš stan?

Istražite okolinu

KONTAKTIRAJTE NAS

Zakažite sastanak